GAMBAR BUKTI SAYFOOL G MEKAH DI PALSUKAN..!

Posted by Prof. Era Pasca 54 341 comments
kami malas tulis banyak2 entri nih... banyak blog dah citer saja ajensi berita fakap EP nak tunjuk bukti kat korang sikit.. sebab BRO ISA kata dia tak pandai sangat pasai IT nih.. hahaha

banyak lagi gambar sebenarnya dalam akaun FB dia tapi malas nak copy banyak2 pasal takda masa nak mengadap SAYFOOL nih... dia nih bukan nya bersih.. kena liwat tak reti mandi HADAS... hahaha!

Baca artikel berkaitan sebelum nih.. (sayfool bersumpah di Mekah) dan (Sepol betul2 g Mekah)

1.cahaya leh terbias depan dahi dia? sedangkan cahaya dari belakang... patutnya perkara ini tak berlaku
2. kenapa ada batas di atas kaabah? atau dia di bawah bumbung?

1. nampak tali terputus di baju?
2. muka nenek ini di cover, dan ada sumber mintak sayfool mengaku itu bukan nenek dia kerana ada orang kenal nenek itu.

1.mana bahu makcik sorang nih? 
2. dalam sebanyak2 gambar dalam fb dia, persoalan kenapa tanda hitam di dahi yang dia bawak masa masuk makamah kelihatan hilang bila sampai MEKAH? 

nak g FB dia sindri korang klik sini... baca sekali komen.. MELUAT I! hahaha 

DAN LAGI SATU AKU SUKA CARA ORANG NIH BERFIKIR...

aku amik dari blog Bro ISA

Comments
54 Comments
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...