Budak Sekolah BANGGA rakam buah dada sendiri! -update

Posted by Prof. Era Pasca 21 341 comments

Apalah nak jadi dengan budak sekolah sekarang ni? Semenjak wujudnya Sekolah Harapan Ali Ketam di Melaka, ada sahaja perangai tak senonoh budak-budak sekolah didedahkan di media. Kali ini kisah seorang pelajar sekolah perempuan didedahkan oleh sebuah blog hotmalays.blogspot.com. Pelajar tersebut dengan bangga dilihat menyuruh teman lelakinya merakam aksi jijiknya melakukan onani serta menunjukkan dan merakam kemaluannya melalui telefon mudah alih (handphone).

Semenjak wujudnya Sekolah yang membela pelajar terlanjur oleh Ali Ketam, budak-budak sekolah kini semakin berani menunjukkan aksi jijik dan meng 'upload' video-video lucah mereka ke internet untuk dijadikan tontonan umum. Kini mereka tidak perlu bimbang kerana nasib mereka sudah terbela.

(baca selanjutnya .....)

Nampaknya semakin berkembang maju sekolah Harapan Ali Ketam di Melaka ye. Satu demi satu bakal pelajar termengandung menunjukkan wajah untuk diinterview oleh pihak pengurusan sekolah termengandung Ali rustam (STAR). Adakah mendaftar ke Sekolah Harapan Ali Ketam kini sudah menjadi kebanggaan? 

Mungkin mereka mengejar populariti memandangkan setiap pelajar baru di Sekolah Harapan Ali Ketam akan mendapat liputan terbaik media.


Dun MERLIMAU leh buat lagi 3 sekolah untuk anak2 gadis yang mengandung anak luar nikah.. hahaha

update-
Di kesempatan ini gua nak promote pages sahabat kepada anda semua... ini pages kepada sesiapa yang membenci politik kotor... tak kirelah politor kotor UMNO atau PKR... hahah pasai depa dua lebih kurang sama, cuma PKR nih serpihan UMNO jer... hahahaha

mohon pada para pembaca menekan butang "like" di bawah.

sokongan anda semua amat bermakna bagi ku... :)

No Rancist
No Drug
No alcohol

cayok2!


Comments
21 Comments
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...