Gambar Najib dan anak solat hajat tersebar. Benarkah gambar edit!?

Posted by Prof. Era Pasca 3 341 comments

Ini lah gambar PM kita sedang solat Jumaat dan solat hajat yang sengaja gua printscreen dari UTUSEX online. Berpixel kan paling tinggi, jika sesiapa yang tak nak pak sila klik.

Gua agak tak musykil bab solat jumaat atau solat hajat, sebab media cacais memang dah lama dok siar solat hajat PAS sambil doa BN KO KO BN, gua ameen kan ajee sebab itu memang permintaan gua.. kahkahkah

Nih bab gambar nih, sila pakar2 mata kalau rasa diri tu lebih pakar dari Uncle Seeker sila sahkan.. kahkahkahkah

Lantaklah nak edit ke apa pada gua, tapi takyah lah sampai tahap nunjuk2 lagu nih, nampak sangat berlakunnye, pasai time nih tukang tangkap gambar dok depan, dan peliknya Najib tak dok depan sekali, kata Perdana Menteri Malaysia... ekekeke

nin dia gambar donlot dan gua upload sini. nilan kan sendiri.



gambar ke3 ni ce hangpa nengok yang ak tandakan.. bandingkan gambar atas ni, biasa lah cacais akan kata gua yg edit.. kahkahkah



Apa makna ko berdoa minta keamanan kepada Palestine Najib, jika kerajaan lu sendiri tak iktiraf pemerintah Palestine (Hamas) sendiri.  malah Kerajaan Najib telah membuat satu pakatan dengan Yahudi, import export bagai, kapal mereka berlabuh sini, jual minyak sawit bagai..

Lu ingat apa yang Anak Mahathir jawab hantar minyak sawit ke Israel sebab nak beri pada Palestine kami percaya? Kenapa lu tak hantar minyak sawit ke Mesir / Turkey untuk beri pada Palestine? Lu lagi percaya Israel dari 2 negara Islam ini? HUH!!!

VOTE ONLINE PRU13:

"Setujukah anda Najib Razak jadi Pembangkang PRU 13 nanti?" Jika setuju sila klik vote "Like" di bawah.


COUNTDOWN JANGKA HAYAT UMNO BN
Comments
3 Comments
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...