Blogger UMNO kaki SPIN - CHUA SOI LEK

Posted by Prof. Era Pasca 1 341 comments
KAHKAHKAH CSL sudah kena baru bersuara.. Pemimpin Pembangkang sudah berapa kali Macai2 UMNO Spin kenyataan2 mereka? KAHKAHKAH yang lu g layan macai buat apa?! Baca berita bawah..

CHUA SOI LEK memang menentang sebarang bentuk Islamisasi termasuk hudud, tapi blogger UMNO spin kata CSL tak mahu hudud PAS... kah3 hudud UMNO CSL mahu kah? kah3

Datuk Seri Chua Soi Lek hari ini mengecam tindakan blogger Umno memutar belit kenyataannya ketika pertemuan dengan mereka Rabu lalu, dan menuduh blogger pro Umno itu tidak beretika.

Presiden MCA itu menegaskan, beliau kecewa dengan tindakan segelintir blogger tersebut yang mendedahkan butiran perjumpaan mereka malah menegaskan beliau tidak akan berjumpa dengan mereka lagi kerana dakwanya ingin menghancurkan MCA.
Saya sangat kecewa dengan blogger pro Umno ... mereka tidak ikhlas tentang apa yang telah dibincangkan.
“Ia perjumpaan tertutup dan saya ada bercakap tentang persiapan MCA hadapi pilihan raya umum ... Ada sesetengahnya hanya gurauan dan tidak patut didedahkan,” jelasnya menyuarakan rasa kecewa dengan tindakan blogger Umno tersebut.
“Mereka tiada etika melaporkan dan kefahaman dalam apa yang dibincangkan ... mereka melanggar janji itu,” tegasnya kepada pemberita ketika sidang media selepas majlis makan malam bersama NGO dari Bandar Tun Razak di sini.
Soi Lek bagaimanapun turut menegaskan beliau tidak akan mengambil sebarang tindakan terhadap mereka serta tidak lagi akan melayan sebarang permintaan daripada blogger tersebut selepas ini.
“Jangan datang dan kacau saya lagi, mereka lebih suka 'spin' daripada membantu MCA.
“Saya telah dimainkan oleh blogger pro Umno,” katanya lagi, dan menambah, akan lebih berhati-hati dengan blogger Umno.
“Saya akan lebih berhati-hati, saya mempertikaikan tujuan mereka ... adakah mereka mahu bantu MCA atau hancurkan MCA,” tegasnya.
UTUSEX yg MELOYA..
COUNTDOWN JANGKA HAYAT UMNO BN
Comments
1 Comments
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...