Pecah Berita! PERKASA Lancar Tabung Amanah Palestine!

Posted by Dr Twetnama 3 341 comments
Kuala Lumpur - by @tiewnama
Wanita Perkasa hari ini telah menggemparkan dunia melayu islam bila mana telah berjaya Mengutip RM 24 Juta bersamaan dengan harga cincin amanat rosmah mansor untuk sumbangan kepada sebuah pejuang melayu islam media cetak yang juga di kenali sebagai old school iaitu utusan malaysia. 

kutipan dana ini adalah bagi mempertahankan utusan yang telah hampir lunyai di kerjakan oleh Pakatan Rakyat dalam saman fitnah yang telah mereka menangi 1 per 1. Malah hingga hari ini dan saat ini keputusan UTUSAN dan PR adalah 0 - 13 tanpa satu pun di menangi UTUSAN.

tabung unit amanah ini telah di rasmikan oleh ketua Perkasa malaysia yang juga merangkap ketua agama melayu pasir mas iaitu ibrahim ali. ibrahim ali berkata dengan sumbangan dan kutipan dana ini maka bolehlah selepas ini pengarah dan editor utusan malaysia di hantar ke palestine untuk menjadi duta fatah iaitu sebuah pertubuhan yang memperjuang bangsa dan memperjualkan agama.

kutipan ini di anggarkan bakal mencecah rm 500 juta atau bersamaan dengan rasuah rm 500 juta kapal selam scorpene Najib Razak yang sedang di jalankan di mahkamah perancis.

sumber sumber kami juga memberitahu bahawa dana ini akan di salurkan kepada beberapa bloger bloger Barisan Nasional seperti rbf, gomo untuk mempertahankan aktiviti fitnah mereka yang bakal di saman oleh jentera Pakatan Rakyat.

dalam sumber yang lain pula, setiap ahli Perkasa yang berjumlah jutaan orang telah di kerah supaya menginfakkan rm 100 setiap seorang kedalam tabung ini dan di anggarkan 20 juta orang melayu akan menderma kedalam tabung perkasa bagi membantu utusan yang semakin tersepit yang telah di anak tirikan oleh umno

seorang ahli Perkasa berkata ''saya fight for fatah Palestin, tadi saya masukkan sebatang rokok dalam tabung untuk dana Perkasa, kasihan mereka tiada bekalan rokok" katanya ketika di temubual oleh agensi berita fakap EP..

Tabung ini akan di jaga sendiri oleh Beraheim Ali sendiri. bagi mengelakkan Jamil Khir curik duit ini.
Sila bantu awek ini yang tengah kutip derma bagi membantu Utusan boleh bayar saman sekaligus menunjukkan kita sokong Utusan terus buat fitnah. Yeah! Seringgit anda derma besar ganjarannya kerana membantu Utusan Melayu Islam terus subur di bumi Malaysia! Takbir!! Masuk-masuk.. Saman lah Utusan lagi, tak hirau lah, ada melayu Islam Ahli Punnah Rannah akan tolong bayarkan..

Apa pula kata Beraheim Ali?

“Kalau kita betul Melayu Islam, orang Melayu mesti beli, baca Utusan tiap-tiap hari."Rokok pun RM10.20, surat khabar RM1.50 tak nak beli ... balik janji dengan saya, beli Utusan (Malaysia), tambah lagi, UMNO BN dah bagi 500.00 satu keluarga, bukan suruh enjoy, DUIT TU BELI UTUSAN BANYAK2!!" - Ketua Katak Semalaysia.

COUNTDOWN JANGKA HAYAT UMNO BN
Comments
3 Comments
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...