VIDEO : PENGAKUAN ORANG SUNGAI PETANI SENDIRI! PANEH!

Posted by Prof. Era Pasca 0 341 comments

Mangsa keadaan, berada di kawasan pergaduhan.

Berikut adalah info dari FB : Ayahanda-Ayahanda Sg Petani , Kedah 
Kejadian pergaduhan teruk di antara puak pelampau Extreme India dari Geng Kongsi 35 & Melayu Islam kita yang ditetak dengan parang, dibelasah dengan kayu besbol dan di campak ke dalam longkang sehingga membabitkan orang-orang yang tiada kaitan bermula di Paya Nahu seterusnya melarat ke Tmn Ria apabila motosikal di bakar di depan masjid, seterusnya melarat ke Tmn Keladi & terkini jam 3 petang tadi di Bandar Sg Lalang , Sg Petani Kedah.

Mangsa Melayu dari anggota Melayu Islam kita dari PDRM pula yang dibelasah habis habisan kerana cuba menggari salah seorang daripada anggota kumpulan kongsi geng 35 mereka yang terlalu bertindak agresif. Sekarang di Sg Petani,Kedah sudah penuh dengan polis & FRU serta roadblock.

Ugutan menyerang orang Islam ketika berjemaah di Masjid , bakar masjid & Surau serta mangsa dari Orang Islam yang di campak ke dalam longkang setelah di belasah dengan parang & kayu besbol mengundang kemarahan orang2 Islam di situ..perintah darurat dikeluarkan oleh PDRM & FRU.
Sah Fb Ayahanda-ayahanda SG Petani nih PENIPU malah cuba menaikan semangat ketegangan kaum. ini lah di nama kan rasis. Bila tang India di beri nama xtreme india. geng 35 bagai, tang Melayu yang kita sendiri tak tahu apa cerita sebenar Melayu Islam. Puit! Kenapa perlu tidak adil sampai begini?

Nak gua printscreen dari para blogger dan FB UMNO? huh tak payahlah, mereka punya sembang lagi haramjadah..... Kunon2 nak ajak Melayu bersatu la sangat... Ptuih... Terrrr

Sepatutnya Pergaduhan Gengster Melayu dan Pailang India. bukan pergaduhan kaum tapi pergaduhan puak.
Untuk mangsa keadaan (dalam gambar), seperti biasa, kami doakan anda akan sihat secepat mungkin. Anda berada di tempat yang salah dam pada masa yang salah.. takdir... Tonton video pengakuan orang2 SP di bawah.

COUNTDOWN JANGKA HAYAT UMNO BN
Comments
0 Comments
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...