Heboh 1dunia 6Jam Najib di Palestine. 10 000 sambut.

Posted by Prof. Era Pasca 4 341 comments

KANTOI! Inilah 10 000 rakyat yang menyambut Najib pulang dari Gaza..

Heboh satu dunia yang dihebohkan oleh media milik dan kawalan UMNO/BN terutamanya BERNAMA, UTUSAN, BERITA HARIAN, TV3, RTM kononnya hampir 10,000 rakyat sambut kepulangan Najib dan Rosmah dar Gaza sampai nada yang menobatkan Najib sebagai WIRA ISLAM yang cukup gagah berani tidak takut mati.

Pergi ketempat yang aman tidak waktu kena serangan Israel dianggap sebagai wira paling berani...Ajak berdebat dengan DSAI pasal isu semasa yang menghantui rakyat seperti ekonomi dan politik langsung tergigit lidah takut menikus nak terima cabaran.

Rupa-rupanya yang sambut beliau terdiri dari mereka yang belum akil baliq.. Belum boleh pun mengundi...

Sepasang suami isteri bawa tidak kurang 3 hingga 4 anak-anak mereka.

Untuk pengetahuan.. sehingga kini gambar yang mampu membuktikan seramai 10,000 orang sambut Najib dan Rosmah belum ada dimuat naikkan samada oleh media lidah biawak rasmi UMNO maupun blogger-blogger pro UMNO...BELUM ADA!!!


Kanak2 yang menghadiri upacara kipas buntot PM akan di ambil tindakan keras kepada ibu bapa mereka kata Peguam Negara.. Kanak-kanak di himpunan itu mula bertanya kepada bapa-bapa mereka umat mana Najib selamatkan, bapa mereka kata umat di Gaza dan di sampuk wanita-wanita di situ pula poie Gaza tu melawat ke misi keselamatan? Najib baru balik dari Europe benarnye, selepa Gaza die ke Europe, tidur dan berehat serta selamatkan umat Europe pula. Rata-rata peserta himpunan sudah tidak sabar bekerja keras rebut beras, hanya menunggu ketibbaan lori sahaja. -Ajensi Fakap EP
Menceritakan Pengalaman 6Jam beliau

Najib semalam menceritakan kepada 10 000 orang yang menyambutnya kepulangan nya dari Gaza bahawa beliau akan mendermakan Kapal Selam yang tidak boleh menyelam dan Jet yang tiada enjin kepada mereka, tambahnya lagi pengalaman 6Jam di Gaza membuatkan beliau begitu bersyukur dilahirkan di Malaysia sebagai negara paling gembira di dunia. Beliau juga menyampaikan fatwa terkini bahawa tiada jihad di Palestine memetik fatwa ulama muda UMNO malah menyeru orang-orang Palestine tinggalkan Palestine dan berikan kepada Yahudi apabila sudah kuat barulah perangi mereka kembali. Selesai sahaja lawatan 6Jam beliau kembali ke Europe untuk bertemu pemimpin-pemimpin di sana dan menceritakan juga pengalaman 6Jam yang amat beharga ini, kerana mereka (pemimpin lain) sendiri tidak berani ke Gaza. Takbir! - Ajensi Fakap EP

COUNTDOWN JANGKA HAYAT UMNO BN
Comments
4 Comments
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...