EDISI KANTOI: GAMBAR SEBENAR PASANGAN PENGANTIN YANG DISAMAKAN BANGLA OLEH BN PUTRAJAYA

Posted by Kuasa Rakyat® 2 341 comments
Kerana Banner ini, heboh seluruh keluarga!!! Pasangan pengantin Yusof dan Linda dari Kapar dari Klang gempar gambar mereka pada 2007 DIGUNAKAN UNTUK KEMPEN BN DI PUTRAJAYA. Si isteri bertanya bila masa laki dia kahwin dengan Neelofa?! Dan si suami pula tidak berpuas hati pada UMNO-BN Parlimen Putrajaya kerana mukanya yang hensem itu disamakan dengan BANGLA ketika beliau belum kahwin.

Akibat kebodohan macai macai membodek Tg Adnan untuk dapat habuan, mereka telah menggunakan gambar orang untuk kepentingan politik dan akhirnya KANTOI!! Tuan punya gambar selaku pengantin sebenar tidak berpuas hati dan photographer upahannya dipertanggungjawabkan.

Dan ini GAMBAR SEBENAR PASANGAN PENGANTIN yang diambil pada 15 may 2007 di Tasik Titiwangsa...En Nasrul Effendy sebagai seorang photographer yang mengambil gambar pasangan ini mempertikaikan mengapa gambar koleksi miliknya keluar untuk kempen UMNO-BN di Putrajaya tanpa kebenaran dia juga dari pasangan pengantin..


Dah takde gambar lelaki malaysia bujang ke nak buat iklan? Taruk gambar Bangladesh plak... Aku nak tanya calon BN Parlimen Putrajaya Tg Adnan, lelaki tu kawen tahun 2007.. Seingat aku 2007 belum ada 'Bantuan BUJANG 1 Malaysia' kan?


Persoalan, adakah macai2 upahan Calon Parlimen Putrajaya Tg Adnan yang BANGANG? Ataupun calon sendiri yang BANGANG MELANTON LANTON? BN dah terdesak sgt ni wei.. Gambar pun super impose.. x mstahil la video seks serta banyak lagi gambar yang blogger UMNO-BN dan pimpinan UMNO-BN pun super impose.... Haaaaaakkttuuuuuuuiiih!!


Bersyukur pada Allah bkn pada BN.
Ape la.. X blajar agama ke?
Yang pelik sangat ni, takkan RM250 bleh buat kahwin?!!


Comments
2 Comments
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...